Blocaj în Florești, din cauza lucrărilor la canalizare: Cineva a turnat beton în canalizare - FOTO

 

UPDATE

 

In 25 ianuarie va trimiteam cateva foto cu "rezultatele" interventiei din data de 23 ianuarie - un bloc mare de beton, carpe etc. Interventia a avut loc la nr 366. Ieri multi dintre voi au sesizat o noua interventie a colegilor mei, care insa de data aceasta a necesitat spargerea strazii, disconfort nu doar pentru utilizatorii canalizarii ci si pentru soferi.

 

Atasat cateva foto cu rezultatele interventiei de ieri, care a avut loc aprox in zona nr 364. Cineva lucreaza din greu in zona aceea...ca sa dea de lucru Companiei.

 

P.S. Interventia la o conducta de apa e relativ simpla: se inchid niste vane ca sa izoleze sectorul avariat, aceasta se goleste si te poti apuca de lucru. La canalizare nu exista vane de izolare a unei parti a retelei. Realizeaza cineva cum e sa lucrezi la o conducta principala de canalizare in timp ce ea este...functionala??”, precizează reprezentanții Companiei de Apă Someș.

 

 

 

---------------------- 

Traficul în Florești este blocat luni după-amiaza din cauza lucrărilor la canalizare. 

 

Reprezentanții Companiei de Apă Someș au declarat că rețeaua de canalizare s-a înfundat pe strada Eroilor și a fost nevoie de lucrări de intervenție.

 

Estimativ se va mai lucra circa 60 de minute. A fost o intervenție care trebuia făcută pentru că în canalizare au fost găsite noi blocuri de beton, la fel ca și săptămâna trecută. Se pare că cineva a turnat beton în canalizare. Acum, însă, nu s-a mai putut interveni simplu și a trebuit să fie spart asfaltul. Muncitorii au reușit să evite o lucrare mai amplă și au făcut o perforare a carosabilului. Urmează astupe totul și să verifice lucrarea timp de 2 - 3 zile, iar apoi să fie turnat asfalt”, a spus Lucian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Companiei. 

 

 

 

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a afirmat că motivul avarei este ”ruperea canalizarii din cauza utilizarii inadecvate. Adica avarie. Lucrare complexa ce a necesitat interventie imediata a celor de la Compania de Apa Somes SA si spargere carosabil DN, zona Oncos, banda 1.

 

S-a verificat in teren cele semnalate.... S-a cerut sprijin de la Politia Nationala, Biroul Rutier, pt dirijare trafic....Din pacate, Politia Locala nu poate dirija trafic auto pe DN pt ca nu ii permite Legea. Din pacate, interventia era una absolut necesara si urgenta. In aceste conditii, recomand circulatie pe Drumul de Nord”, a spus primarul. 

Comentarii Facebook