Biserica a distrus parcul de la Expo Transilvania

 

Clujenii care locuiesc în zona Expo Transilvania susțin că biserica a distrus parcul de joacă al copiilor. 

 

La ce a mai ramas din locurile de joaca din Cluj si la cum acestea se micsoreaza sau dispar pe zi ce trece. Un caz este in zona Expo Transilvania, unde a fost construită, pe locul unui spatiu de agrement si de joaca, o biserica. Initial in zona, a fost ridicata o biserica de lemn, pana cea impunatoare a fost gata.

 

Dupa ce spatiul verde si de joaca a fost injumatatit in urma construirii impunatoarei biserici, nici pana in acest moment nu a existat bun simt ca locul bisericii de lemn provizorii sa fie reamenajat si destinat publicului. In acest moment exista in acest loc o movila imensa de pamant cu niste trepte de beton care sunt un real pericol pentru copii nostri. Din punctul meu de vedere si a altor persoane care locuiesc in zona, acea portiune de parc s-ar putea cel putin nivela si sa fie cateva bancute pe care parintii sa se poata aseza in timp ce isi supravegheaza micutii.

 

E strigator la cer ca dupa ce biserica acapareaza spatiile de joaca pentru a crea mamuți de cult in locul lor, sa nu ii preocupe reamenajarea locurilor temporare care le-au fost alocate”, ne-a relatat un localnic.

 

Părinții care foloseau acel parc cer Primariei sau bisericii să redea acea zonă ”în folosul oamenilor care isi plimba copii in parcul de la Expo Transilvania”.

Comentarii Facebook