Biciclist lovit de un taxi lângă Teatrul din Cluj. A fugit de 2 ori, fiind fugărit de taximetrist - VIDEO EXCLUSIV


Un accident rutier, soldat cu pagube materiale, a avut loc, vineri dimineață, în zona Teatrului Național, din Cluj-Napoca, în Piața Ștefa cel Mare, nr. 2-4.

Un biciclist a venit în viteză dinspre Parcul Operei, din spatele Teatrului Național, și a ieșit direct, fără să se asigure, în stradă, fiind lovit de un taximetru. În urma incidentului, biciclistul, susceptibil de a fi sub influența băuturilor alcoolice, și-a lăsat bicicleta pe marginea drumului și a încercat să fugă de la fața locului, însă a fost prins de taximetrist și adus înapoi.

 

 

 

În timp ce șoferul suna la 112, biciclistul a încercat din nou să fugă, fiind recuperat iarăși de taximetrist.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, Ambulanța și un echipaj de criminalistică.

Biciclistul ar mai fi lovit alte două autoturisme în Piața Cipariu, fugind apoi de la fața locului. Poliția l-a întrebat dacă el este cel care a lovit mașinile în Piața Cipariu, dar a negat acest lucru.

Oamenii legii l-au păzit pe biciclist cât timp a primit îngrijiri medicale, pentru a nu fugi din nou.

 

 

În jurul orei 10:20, un biciclist de aproximativ 50 de ani din Cluj-Napoca ar fi acroșat oglinda unui autoturism în Piața Cipariu, după care s-a dezechilibrat și a căzut peste luneta unui alt autoturism. 

 

Biciclistul și-a reluat deplasarea prin parcul din Piața Ștefan cel Mare, a intrat pe partea carosabilă și a fost lovit de un autoturism. Biciclistul emana halenă alcoolică și a fost dus la UPU Cluj pentru prelevarea de probe de sânge”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 



Comentarii Facebook