Biciclist clujean, de 81 de ani, rănit grav în timp ce mergea spre casă


Un incident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a avut loc, joi după-amiază, pe drumul Gherla - Cluj-Napoca.

La data de 11.08.2016, ora 17:00, Poliţia municipiului Gherla a fost sesizată de către Unitatea de Primiri Urgențe I Cluj-Napoca cu privire la faptul că, la această unitate spitalicească, s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 81 de ani, din comuna Iclod, acuzând leziuni, în zona toracică, care ar fi survenit în urma unui eveniment rutier”, informeazp IPJ Cluj.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 11.08.2016, în jurul orei 13:00, în localitatea Iclod, pe DN1C, s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Astfel, bărbatul, de 81 de ani, în timp ce conducea bicicleta pe trotuarul alăturat sensului de mers Gherla - Cluj-Napoca, în localitatea Iclod, în dreptul unui podeţ ar fi pătruns cu bicicleta pe acostamentul consolidat al DN1C.

În acelaşi timp, un autocamion cu remorcă, care se afla oprit parţial pe acostament, s-ar fi pus în mişcare. Astfel, trecând pe lângă biciclist, acesta s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de pe bicicletă, înspre stânga, pe partea carosabilă, fără să existe coliziune între biciclist şi remorcă.

Biciclistul s-a deplasat la domiciliu, iar în jurul orei 16:30 s-a prezentat la UPU I Cluj-Napoca.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Comentarii Facebook