Biciclist CĂUTAT la Cluj. A lovit un bărbat în Grigorescu și a dispărut. Cine îl recunoaște? Semnalmente



Un accident rutier grav, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a avut loc miercuri seară, în jurul orei 18.10, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca, autorul fiind un biciclist care a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei.

Conform IPJ Cluj, un biciclist care circula pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 92 de ani care era angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma accidentului pietonul a fost rănit grav.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”, şi “Părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Semnalmentele biciclistului sunt următoarele: bărbat în vârstă de aproximativ 25 – 30 de ani, constituţie normală, aproximativ 165 – 170 cm., părul netuns. La momentul producerii accidentului purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare deschisă şi o bluză cu mâneci lungi, în spate purta un rucsac. Bicicleta era de tip MTB, de culoare închisă.

Facem un apel la biciclistul care a provocat accidentul, să înţeleagă gravitatea gestului său, şi să se prezinte în cel mai scurt timp la Sediul Poliţiei Rutier Cluj, din Cluj-Napoca, strada Albac, nr. 15.”, transmit reprezentanții Poliției

Persoanele care pot oferi relaţii cu privire la cele întâmplate sunt rugate să sune la 112.

Comentarii Facebook