Bibliobus în cartierul Grigorescu. Unde poate fi găsită prima bibliotecă mobilă din Cluj-Napoca

 

De miercuri, 6 mai 2015, Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj-Napoca va pune la ”treabă” prima bibliotecă mobilă din Cluj-Napoca.

 

În fiecare miercuri, între orele 12:00-18:00, Bibliobusul va fi parcat lângă Studioul Teritorial de Radio Cluj şi va oferi acces la: cărţi de referinţă (enciclopedii şi dicţionare), cărţi pentru învăţarea limbilor străine, cărţi de informatică, cărţi de economie casnică, beletristică pentru adulţi, bibliografie şcolară, carte pentru copii, filme şi muzică.

 

Toate documentele bibliotecii mobile se împrumută la domiciliu!

 

Permisele de cititori se eliberează pe loc, fiind nevoie doar de un act de identitate, cupon de pensie pentru pensionari, carnet de elev şi prezenţa unuia dintre părinţi sau tutore legal pentru copiii minori. 

 

Eliberarea permisului de intrare pentru pensionari şi şomeri este gratuită! Costurile pentru permise sunt: pentru adulţi - 14 lei/legitimaţie; pentru preşcolari, elevi, studenţi - 6 lei/legitimaţie, valabilitatea acestora fiind de 5 ani.

 

Prima întâlnire cu serviciul de bibliotecă mobilă în cartierul Grigorescu va avea loc miercuri, 6 mai 2015, începând cu ora 11:00.

Comentarii Facebook