Bianca Dragusanu a folosit la Cluj o masina cu o acreditare falsa de la Senat? Vezi a cui e limuzina de lux - FOTO


Bianca Dragusanu a folosit la Cluj limuzina patronului de la hotelul Alex&George, "dotata" cu un permis de libera trecere ce poarta insemnele Senatului Romaniei. Reprezentantii acestei institutii au declarat ca in ceea ce-i priveste "actul este fals".

Fosta "Bonda a lui Bote" a fost duminica, 13 februarie, la Cluj si a fost fotografiata la intrare in parcarea mall - ului din Gheorgheni la volanul unui Mercedes ML 320, care apartine firmei Alex&George Import Export. Societatea detine un hotel pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, a carui imagine a fost Bianca Dragusanu, scrie Libertatea.ro.

Pe permisul de libera trecere din parbrizul limuzinei era trecut anul 2009, iar reprezenantii Directiei Generale de Comunicare Publica si Imagine a Senatului au precizat ca "in baza de date cu masinile care au primit acces in curtea Senatului Romaniei, numarul de inmatriculare al respectivei limuzine nu exista, deci nu s-a emis niciodata permis de acces. Este posibil ca permisul sa fie fals".

Alexandru Hanga, managerul hotelului Alex&George, a recunoscut faptul ca limuzina le apartine. "Masina i-am pus-o eu la dispozitie pentru ca Bianca a fost colaboratoarea noastra", a spus Hanga, care a afirmat ca acreditarea de la Senat a primit-o de la un prieten acum cativa ani si ca a uitat-o in parbriz.

Potrivit regulamentului Parlamentului, aceste legitimatii pot fi folosite numai de alesii, angajatii sau colaboratorii Camerei Deputatilor sau ai Senatului. Astfel de acreditari mai au si jurnalistii si institutiile acreditate la Parlament.

Daca se dovedeste ca legitimatia este un fals, fapta se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.

 

Citeste si...

 Bianca Dragusanu il viziteaza pe Cristea la Cluj cu masina unui senator? VEZI FOTO

Comentarii Facebook