Bebelusul accidentat mortal de Calin Platon pe trecerea de pietoni va fi inmormantat azi. Mama nu va putea asista la ceremonie


Bebelusul care a fost accidentat mortal de fostul prefect de Cluj, Calin Platon, va fi inmormantat azi la cimitirul Manastur din Cluj-Napoca. Mama nu va putea asista la ceremonie, fiind operata in urma cu doua zile.

Directorul Spitalului Clinic de Adulti Cluj, Mihai Mlesnita, a declarat pentru Stiri de Cluj ca Ioana Jakab a fost operata luni si va trebui sa stea in spital circa 10 zile, dupa care recuperarea va dura 5 luni.

"Operatia a decurs bine, dar nu putem sa spunem ca poate fi externata pentru a merge la inmormantare pentru ca nu se poate deplasa. A fost operata la gamba si la metatarsiene. Va avea nevoie de o recuperare de cateva luni bune, dar acum nu se poate deplasa", a mai spus Mihai Mlesnita.

Inmormantarea bebelusului Raul Iakab, de numai trei luni, ar urma sa aiba loc la cimitirul Manastur din Cluj-Napoca, miercuri la orele pranzului.

Bebelusul si mama lui au fost accidentati grav pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu de catre fostul prefect de Cluj, Calin Platon. Baiatelul era intr-un carucior si a fost ranit grav la cap, fiind operat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj. Din cauza complicatiilor, micutul a murit duminica, iar mama lui a fost operata la Clinica de Ortopedie din Cluj.

Calin Platon a fost prezentat luni de procurori in fata magistratilor, cu propunere de arestare pe 29 de zile. Cererea a fost aprobata pe motivul ca Platon reprezinta un pericol public, avand in vedere faptul ca avea permisul suspendat pentru viteza in momentul in care a produs accidentul.

Calin Platon este acuzat de ucidere din culpa, vatamare corporala grava si conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu permisul suspendat.

Comentarii Facebook