Beat la volan, un șofer de 60 de ani a lovit un cărucior pentru copii în Gherla. A fugit de la fața locului


Un bărbat de 60 de ani este cercetat de polițiști după ce acesta ar fi lovit un cărucior pentru copii aflat pe marginea tortuarului de pe strada Clujului din Gherla, apoi și-a continuat drumul.

La data de 12 septembrie a.c., ora 20:05, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost sesizaţi cu privire la faptul că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe strada Clujului, din municipiul Gherla, a acroşat un cărucior pentru copii de pe marginea trotuarului, după care şi-a continuat deplasarea”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Oamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au depistat conducătorul auto implicat în incident, stabilind că este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din Gherla. Acesta, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Clujului, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi acroşat şi avariat un cărucior pentru copii, după care şi-ar fi continuat deplasarea până la un garaj de pe aceeaşi stradă, loc în care a fost depistat de către poliţişti.

În urma testării cu aparatul etilotest, șoferului i-a reieșit o concentraţie 0,77 g/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, bărbatului fiindu-i întocmit dosar penal.

Comentarii Facebook