Beat la volan și fără permis, un clujean s-a ales cu dosar penal după ce a făcut accident



Polițitții clujeni au depistat un bărbat care s-a urcat beat la volan, fără a deține permis de conducere. Acesta a cauzat și un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Conform IPJ Cluj, la data de 1 august a.c., în jurul orei 21:00, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Luna, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a acroșat un autoturism, după care a ricoșat în gardul unui imobil din zonă. Astfel, a provocat distrugerea parțială a gardului, precum și a conductei de distribuire a gazului metan.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul se afla sub influența alcoolului și nu poseda permis de conducere, iar conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook