Beat la volan, fără permis și cu ”tupeu”. Cum s-a ales un clujean cu dosar penal



Poliţiştii clujeni cercetează acum un bărbat de 34 de ani din municipiul Gherla, judeţul Cluj, pentru refuz de recoltare probe biologice dar şi pentru conducere fără permis.

Mai exact, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 23.10, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Cluj-Napoca au depistat pe strada Ciobanului din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat de 34 de ani din municipiul Gherla, judeţul Cluj, care conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest. De asemenea, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu este deţinător de permis de conducere.

După ce a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice, cel în cauză a refuzat recoltarea acestora, motiv pentru care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de către un conducător auto” și ,,conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook