Bătrâna și ”Omul paiangăn” au făcut show pe Napoca! Tânărul, care a vrut să se arunce de pe clădire, vrea o casă de la Emil Boc - VIDEO

 

Omul paiangăn”, cum a fost denumit după tentativa de sinucidere din vara anului 2012, s-a urcat din nou pe o clădire de pe strada Napoca, de unde a amenințat că se aruncă dacă nu primește o casă.

 

O bătrână, celebră și ea pe YouTube, fiind cea care i-a spus tânărului ”Omul Paiangăn”, a fost prima care a încercat să îl facă să coboare. ”Hai jos mă fraiere!”, i-a strigat femeia.

 

 

La sosirea primarului Emil Boc, bătrâna i-a explicat rapid ce s-a întâmplat. ”Nu are mamă, nu are familie. S-a băgat abuziv într-o casă. Acum l-a scos afară proprietarul. S-a băgat în casă că a văzut-o goală”, a spus femeia.

 

 

La incident a asistat și artistul Aurel Tămaș.

 

Primarul Emil Boc a fost cel care l-a convins să coboare, iar ”Omul paiangăn” i-a dat edilului, după ce a coborât, și o carte de vizită pentru a-l putea contacta. Tânărul a explicat că lui îi trebuie numai o locuință. ”Vom afla care sunt datele problemei și vom încerca să găsim o soluție în cazul unui om disperat. Voi discuta și cu proprietarul și voi vedea la Primărie pe ce loc este pentru obținerea unei locuințe”, a spus Emil Boc, la intrare în Primăria Cluj-Napoca.

 

 

Nu m-am suit pe clădire ca să îi fac o reclamă pentru domn primar, că multă lume l-a ales pe domn primar. Noi ne mulțumim că e domn primar și a revenit în Cluj. Eu am nevoie mai mult de locuință. Sunt bolnav. Nu am locuință și am 36 de ani și cea mai mare rugăminte ... Sunt și bolnav TBC. Cel mai mult am nevoie de o casă”, a spus bărbatul.

 

Vezi AICI de ce i se spune ”Omul paiangăn”.

 

După circa 30 de minute de discuții, primarul Emil Boc a spus că a fost identificată o soluție provizorie, astfel că bărbatul va mai putea locui o vreme în casa ocupată abuziv. ”Va mai putea sta acolo câteva zile și Primăria va încerca să găseacă o soluție. Pe termen mediu și lung va trebui găsită o soluție. E o persoană bolnavă și trebuie un tratament medical dincolo de componenta socială”, a spus Emil Boc.




Comentarii Facebook