Bătăușul care a băgat în spital un bărbat în Mărăști, reținut pentru 24 ore. S-a predat singur



Polițiștii clujeni l-au reținut, pentru 24 de ore, pe tânărul care a băgat în spital un bărbat, de 53 de ani, în urma unei altercații petrecute săptămâna trecută, în Mărăști.

Mai exact, la data de 27 octombrie 2016, în jurul orei 18:30, pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, între trei tineri și un bărbat, de 53 de ani, din Cluj-Napoca, a avut loc o altercație. În urma acesteia, bărbatul a ajuns în stare gravă la spital.

În contextul cercetărilor desfășurate de polițiști pentru identificarea persoanelor, au fost mediatizate imagini care îi surprind pe tinerii implicați.

Astfel, la data de 3 noiembrie, în jurul orei 21:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj s-a prezentat un tânăr, de 23 de ani, din Oradea, care s-a recunoscut în imaginile difuzate.

În urma audierii acestuia și a altor probe administrate, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, faptă prevăzută art. 194, alin. 1, lit. e din Codul penal.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea participației exacte a fiecăreia la comiterea faptei.
Tânărul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Comentarii Facebook