Bătăuș prins de polițiști la Cluj. A rănit două persoane cu un cuțit, în Mănăștur



Un bărbat de 31 de ani este cercetat de poliţiştii clujeni după ce ar fi lovit două persoane, în urma unui scandal.

La data de 10 iulie, în jurul orei 03:53, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe malul unui pârâu din cartierul Mănăştur, două persoane de sex masculin au fost agresate fizic.

Oamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că victimele, în urma unor altercaţii verbale survenite pe fondul consumului de alcool, au fost vătămate corporal de un bărbat.

Victimelor, doi bărbaţi de 31, respetiv de 40 de ani, din judeţele Cluj şi Alba, li s-au cauzat leziuni în zona braţelor cu un cuţit. Acestea au fost transportate la U.P.U. 1 Cluj-Napoca pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, în doar trei ore, bărbatul, suspectat că ar fi cauzat leziuni victimelor, a fost identificat şi depistat de poliţişti, pe raza municipiului Cluj-Napoca. S-a stabilit că este vorba de un bărbat de 31 de ani, din judeţul Timiş.

Faţă de acesta se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „loviri sau alte violenţe”, faptă prevăzută de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook