Miercuri 24 Aprilie

Bataie intre soferi la intersectia strazilor Traian Vuia si Orastiei. Un barbat s-a ales cu maxilarul rupt si 65 de zile de spitalizare

 

Un sofer a fost batut mar la intersectia strazilor Traian Vuia si Orastiei, de un alt conducator auto care sustine ca a fost sicanat in trafic. Victima s-a ales cu maxilarul rupt si are nevoie de 65 de zile de spitalizare. Agresorul a fost retinut ieri.

Incidentul s-a petrecut in 23 august, in jurul orei 11.00, in plina intersectie. George G. si Victor Alexandru P., de 35 de ani, s-au sicanat in trafic pe Traian Vuia si in momentul in care au ajuns intersectia cu strada Orastie, ultimul s-a coborat din masina pentru a-si face dreptate.

"In 26 august G. George a sesizat Politia Municipiului Cluj Napoca, despre faptul ca in 23.08.2010, in jurul orei 11.00, in timp ce conducea un autoturism, a fost victima unei agresiuni comisa de catre un barbat necunoscut pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj Napoca. In fapt, aflandu-se la intersectia strazilor Traian Vuia cu strada Orastiei, un tanar necunoscut care conducea  un autoturism, a oprit, s-a deplasat la autoturismul lui G. George, l-a tras afara pe canducatorul auto, dupa care i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii in zona capului, producandu-i leziuni ce au necesitat spre vindecare, aproximativ 65 zile de ingrijiri medicale", a declarat inspectorul Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPj Cluj.

Pe baza descrierii facute de victima, politistii clujeni l-au retinut ieri pe "justitiarul" din trafic si l-au retinut pentru 24 de ore.

 

Alexandru Victor P. este acuzat de vatamare corporala si va fi prezentat astazi Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj Napoca cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii Facebook