Miercuri 24 Aprilie

Bătaie de joc la registratura de la Judecătoria Cluj-Napoca - FOTO

 

Oamenii sunt ținuți mai rău ca animalele la cozi, pe călduri de 35 de grade, în fața registraturii de la Judecătoria Cluj-Napoca. 

 

Din fotografiile realizate de o clujeancă rezultă că, deși anii au trecut, lucrurile au rămas neschimbate în tot sistemul de justiție. 

 

Vai noua! Din rau in mai rau...macar in anii trecuti era program de 2 ore in fiecare zi lucratoare...acum s-a redus”, a comentat cineva la postarea de pe Facebook.

 

Unii avocați au spus că se pot înregistra acțiuni și prin poștă sau fax, dar și aici au pornit discuții. ”Eu prin poștă înregistrez (mai ales pt alte localitati). Nu am avut probleme, deși prefer sa am numărul de înregistrare. ÎNSĂ cred că nu toți din cei care stau la coadă au acțiuni noi”, a scris cineva. ”Am vrut sa vedeți aceste fotografii pentru ca, indiferent de ce soluții ai la îndemana pentru a înregistra acte, nu e firesc ce se întampla....e doar umila mea parere”, a adăugat cea care a postat fotografiile. 

 

Justitia nu trebuie cerșită. Aș vrea să văd și eu proiectele de management cu care ultimii președinți au câștigat funcția de conducere”, a pus cineva punctul pe ”i”.

 

Președinții instanțelor au datoria de a reglementa situațiile care apar și a crea un sistem rapid de acces al publicului la justiție. 

Comentarii Facebook