Miercuri 17 Aprilie

Bataie de joc! Firmele de deszapezire arunca pietris in Cluj Napoca, desi nu a nins - STIREA CITITORULUI - FOTO

 

Un utilaj de deszapezire a fost fotografiat in dimineata zilei de joi, 17 februarie, la ora 11.30, in timp ce imprastia materiale anti-derapante pe strada Izlazului, din cartierul Manastur.

 

"In data de 17 februarie 2011, orele 11,30, un "brav" lucrator de la RADP (cred) cu un utilaj de imprastiere material anti-derapant fara numar de inmatriculare, imprastia de zor nisip/pietris pe strada Izlazului si dupa aceea pe strada Primaverii, in ciuda faptului ca se inregistrau 3 grade Celsius cu plus iar carosabilul era perfect uscat. Acest lucru a generat probleme in circulatie, cateva masini fiind lovite de pietricelele vajnicului om. Totodata a fost si prilej de divertisment pentru pietoni, toata lumea radea si-l arata cu degetul", ne-a scris Sandu Cimponeriu, cel care a realizat si fotografiile.

 

Reprezentantii Politiei Comunitare Cluj verifica aceasta situatie pentru a vedea despre ce firma de deszapezire este vorba. Daca acuzatiile se adeveresc societatea va fi sanctionata.

Daca surprindeti cazuri similare ne puteti sesiza pe adresa office@stiridecluj.ro sau puteti folosi rubrica "Fii reporter!" si trimite mesaje si fotografii!

Comentarii Facebook