Bătaie de joc! Clujenii așteaptă autostrada, dar Guvernul nu face nimic: E inadmisibil să faci o oră de la Florești la Gilău FOTO

Mini-vacanța de 1 mai i-a pus pe drumuri pe mulți dintre clujeni, aceștia preferând să își petreacă timpul liber în afara orașului, iar ieșirile din Cluj sunt blocate  de afluxul mare de autoturisme.

Un cititor Știri de Cluj ne-a semnalat faptul că ieșirea din Cluj, spre Oradea este de-a dreptul blocată din cauza numărului mare de mașini care circulă în această dimineață.

 

Clujeanul e deranjat de faptul că un oraș de calibrul Clujului, care se vrea a fi Capitală Europeană, nu este legat de autostradă către Oradea, cu toate că cei de la guvernare trasează noi drumuri pe hârie în Masterplanul general de transport.

E o nebunie aici. Parcă toată lumea s-a gândit să plece din oraș azi. E inadmisibil ca un oraș ca și Clujul să nu fie legat la autostradă”, ne-a relatat cititorul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj spune că traficul este blocat în acea zonă și le recomandă șoferilor să conducă cu prudență.

 

Coada de autoturisme se întinde până la intrare spre Tarnița. De asemenea, la Gilău se organizează și un tîrg de animale, care îngreunează și mai mult circulația. 

 

Totodată, conducătorii auto se confruntă și cu veșnicele probleme de la trecerile de pietoni din Gilău.


Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite informații sau imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook