Bătaie cu trei fotbaliști de la U Cluj și fiul unui fost chestor de Poliție

 

Adrian Rus susține că el nu a participat la altercație, ci a încercat să aplaneze conflictul..

 

Noi am fost cei provocați și înjurați de către un băiat pe nume Bercheșan, înjurați de mamă. Râdea tot restaurantul de ce făcea el cu noi și mai ales cu Rareș Cândea. Ei au intrat și l-au lovit pe Rareș cu pumnul și după ne-au așteptat afară... Și afară a fost ce a fost, eu nu am lovit pe nimeni și i-am despărțit cât am putut. Rareș nu are nicio vină, oricine ar fi făcut la fel dacă ar fi primit atâtea injurii despre Club, familie și despre multe altele de la un om pe care eu nu îl cunoșteam”, a spus Adrian, fiul fostului secretar de stat din cadrul MAI.

 

---------------- 

Un grup de fotbaliști de la U Cluj și fiul unui fost chestor de poliție din Cluj s-au luat la bătaie cu niște studenți, în campusul Hașdeu.

 

Scandalul a avut loc în cursul săptămânii trecute, protagoniști fiind fotbaliștii de la U Cluj, Ionuț C., Brian Lemac și fiul unui fost chestor.

 

În primă fază, cearta a pornit între un grup de studenți, colegi de cămin cu Ionuț C. și fotbaliști. Apoi, spun polițiștii studenții au ieșit afară din restaurant și i-au așteptat pe fotbaliști. Bătaia a continuat și în fața restaurantului, spun polițiștii. ”În cele din urmă, studenții au sunat la 112, la fața locului sosind, în scurt timp, Poliția. Ionuț C. locuiește într-un cămin studențesc”, spune o sursă oficială.

 

Fotbalistul Ionuț C. a început să înjure o polițistă și a fost dus la secția șase Poliție, unde a fost amendat cu 2.000 de lei. ”Scandalul a continuat și la secție, fotbalistul având treabă doar cu o polițistă, membră a patrulei de ordine publică”, mai spune o sursă oficială, scrie Evz.ro.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a confirmat incidentul.

Comentarii Facebook