Bătaie cu capete sparte la clubul PHI18 din Cluj-Napoca, situat lângă campusul Observator - EXCLUSIV

 

Zece tineri au fost bătuți măr, luni seara, de agenții de securitate de la clubul PHI18, din cartierul Zorilor, situat pe strada Republicii, lângă campusul Observator.

 

Tinerii au consumat cantități însemnate de alcool în bar și au început scandalul, fiind poftiți afară. Cearta a continuat în stradă, cei zece fiind bătuți măr de agenții de la firma de pază. 

 

Scandalul a degenerat pe fondul consumului de alcool. S-au bătut clienții barului cu oamenii de ordine. Au fost chemați polițiștii de la Secția 6.

 

Au fost deschise dosare penale pentru lovire și alte violențe, dar și pentru purtare abuzivă din partea oamenilor de ordine. Victimele au fost îndrumate spre serviciul de medicină legală pentru a obține certificate medico-legale. În funcție de zilele de spitalizare, încadrarea poate fi schimbată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop.

 

Ancheta este în derulare, iar poliția nu a putut oferi amănunte suplimentare.

 

Cei implicați în acest scandal pot spune ce s-a întamplat pe adresa de email office@stiridecluj.com sau la rubrica de comentarii a acestei știri.

Comentarii Facebook