Barbatul disparut la Tarnita cu cei doi copii s-ar fi dus pe gheata de pe lac pana cand s-a rupt VIDEO


Politistii clujeni si-au conturat un scenariu in urma anchetei facuta in cazul disparitiei de pe lacul Tarnita. Concluzia este una socanta: cei trei ar fi murit inecati.

"Ne-am conturat deja situatia in urma cercetarilor. Masina a fost parcata pe malul lacului, iar urmele dupa spre lac si ajung pe gheata, dar nu se mai intorc. Credem ca au mers pe gheata lacului Tarnita pana cand aceasta a cedat si ei au cazut in apa. Este dureros va spun. Toate indiciile duc ca tatal impreuna cu cei doi copii a venit aici si au intrat in lac. Au mers pe apa si au cazut. Probabil ca voi de catre tata", a declarat comandatul IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar.

Acesta a mai spus ca scanfandrii de la ISU Cluj nu pot interveni si ca s-a apelat la o firma din Mures. "Acum nu se pot face scufundari, dar pompierii vor mai intra pe lac cu barca. Am apelat la o firma din Mures, dar care nu poate veni pana luni sa vada zona. Oricum va fi greu ca cineva sa intre pe lac, tinand cont de faptul ca este gheata de 5-6 centimetri", a mai adaugat Pacurar.

Seful IPJ Cluj a declarat ca ancheta facuta a stabilit si ce a facut Nicolae Lapuste in ziua de luni, 27 februarie, inainte de a comite tragicul gest. "Barbatul a mers luni seara cu copiii la McDonald's, iar de acolo acasa. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la mall (n.red. Polus) rezulta ca s-a comportat frumos cu cei doi copii. Le-a dat de mancare si le-a cumparat ceva jucarii. Ajuns acasa a facut mesajul de adio. Barbatul locuia in Floresti impreuna cu baiatul de 17 ani. Avea credite, dar era cu ratele platite la zi", a mai explicat Ioan Pacurar.

 

Mama fetitei de trei ani, disparuta la Tarnita, face un apel public: Distribuiti fotografia, fetita mea e disparuta de luni

Comentarii Facebook