Bărbatul din Florești, dus ca HOȚII la secție, pentru că își plimba câinele pe câmp - VIDEO

 

Bărbatul din Florești, care își plimba câinele pe câmp, a fost dus la secția de poliție ca ultimul infractor, cu mașina de la secție 6.

Incidentul s-a consumat pe un câmp, din Florești, departe de blocuri. ”Am iesit afara cu Sasha si Joy pe camp dupa cum se vede. La un moment dat au aparut cele doua individe , Joy era in lesa, Sasha era fara. Sasha s-a apropiat de ele fara sa le atinga .. pe ele sau caruciorul. Au inceput sa zbiere la noi sa ne tinem cainele, desi saracul Sashel nu facea absolut nimic. Am fost injurati cu accent moldovenescm, m-am enervat si le-am spus sa se duca dracu odata de langa noi pentru ca imi agita cainii. S-au indepartat la 10 m de noi si au dat un telefon . Dupa vreo 10 minute s-a prezentat specimenul din video care ne cere sa ne legitimam”, a relatat pe Facebook, Moni Aldea, persoana care a filmat întreaga scenă.

La fața locului s-a prezentat soțul uneia dintre femei, Nicolae Rus, polițist judiciarist în Florești, care a sunat la secție pentru a-l duce pe proprietarul câinilor.

În imagini apar și cele două femei, una dintre ele agresând-o pe cea care a filmat, dar care nu a fost dusă la secție pentru declarații, fiind soacra polițistului, Nicolae Rus, fost rugbist la Universitatea Cluj.

 

Vezi AICI momentul în care a venit polițistul și întreg incidentul

----------------------

UPDATE

 

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat că ”încă adună date despre acest caz” și că nu pot furniza o poziție oficială până în acest moment.

 

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook