Bărbatul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni la Cluj a fost ARESTAT preventiv


Polițiștii clujeni anunță că bărbatul care a accidentat mortal o femeie pe trecera de pietoni şi a fugit de la locul faptei a fost arestat de instanţa de judecată pentru 30 de zile.

Autorul accidentului din data de 23 aprilie a.c., de pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj va fi cercetat de poliţiştii clujeni în stare de arrest preventive după ce instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un mandate de arestare pentru 30 de zile”, informează IPJ Cluj

La data de 23 aprilie a.c., bărbatul nu a cordat prioritate de trecere unei femei de 71 de ani angajată regulamentar în travesarea drumului public, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, accidentând-o mortal. Bărbatul şi-a continuat deplasarea fără să oprească la faţa locului, sustrăgându-se cercetărilor şi incendiind autoturismul pe care îl conducea la momentul respectiv.

În urma apelului făcut de poliţişti în vederea găsirii acestuia a avut loc o mobilizare a societăţii civile şi a presei care a condus în final la identificarea şi apoi la predarea bărbatului la sediul Postului de Poliţie Comunal Baciu.

Comentarii Facebook