Barbatul care a impuscat un sofer in Grigorescu ar putea fi arestat! "Pistolarul" a tras patru focuri


"Pistolarul" din Grigorescu, care a impuscat duminica un sofer pe strada Alexandru Vlahuta, va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventiva.

Politistii sustin ca atacatorul a folosit un pistol marca SIG SAUER, pe care il avea la el.

"In 29 ianuarie, in jurul orei 16.00, a avut loc o altercatie pe strada Alexandru Vlahuta intre L. Rares de 31 ani, din Cluj-Napoca, si M. Ioan de 40 ani, din Cluj-Napoca.

L. Rares a executat 4 focuri de arma asupra lui M. Ioan cu un pistol marca SIG SAUER, model P239, calibru 9 mm pe care il avea asupra sa. Victima a fost transportata la spital pentru a i se acorda ingrijiri medicale, stabilindu-se ca a suferit o plaga prin impuscare la mana stanga. L. Rares este detinator legal al unei arme neletale de autoaparare cu gaze iritant lacrimogene", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Barbatul este cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de arma neletala fara drept, port fara drept al unei arme neletale din categoria celor supuse autorizarii si port fara drept de cutit.

L. Rares a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii Facebook