Bărbat reținut de polițiștii clujeni după ce a furat un cal și o căruță



Un bărbat de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, după ce a furat un cl și o căruță. De asemena, acesta este suspectat și de furtul unui moped.

La data de 11 septembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj - Secţia 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, faţă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Frata, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt”, „furt calificat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fapte prevăzute de Codul penal”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Din verificările desfăşurate de poliţişti a reieşit că la sfârşitul lunii august, bărbatul ar fi sustras un cal și o căruță din curtea unui imobil din comuna Frata, cauzând un prejudiciu de circa 5.000 euro.

Totodată, în noaptea de 3/4 septembrie, acesta ar fi pătruns în curtea unui alt imobil din aceeaşi localitate, de unde ar fi sustras un moped care valora aproximativ 2.000 lei. Bărbatul ar fi circulat cu vehiculul pe drumul comunal care face legătura între localităţile Frata şi Oaş, deşi nu poseda permis de conducere.

Acesta urmează să fie prezentat în faţa Judecătoriei Turda cu propunerea de arestare preventivă.

Comentarii Facebook