Bărbat bătut și tâlhărit de un tânăr la Turda, pentru că nu a vrut să îi dea 5 lei



Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni, acesta fiind suspectat că l-ar fi bătut pe un bărbat și i-ar fi furat telefonul.

La data de 14 noiembrie a.c., ora 11:37, Poliţia a fost sesizată de un bărbat, de 58 de ani, din Turda, care a reclamat că o persoană necunoscută, prin violenţă, i-ar fi sustras telefonul mobil”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Din cercetări a reieşit că victima, în stare de ebrietate, ar fi fost agresată în faţa porţii de acces în curtea locuinţei de către un tânăr necunoscut. Acesta ar fi lovit parte vătămată, care a refuzat să îi dea 5 lei, cu palmele peste faţă, i-ar fi smuls telefonul mobil din mână şi ar fi părăsit locul faptei, în fugă.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, în 17 noiembrie a fost depistat tânărul bănuit de comiterea faptei şi s-a stabilit că este un bărbat de 21 de ani, din Turda.

Faţă de tânărul de 21 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Comentarii Facebook