Bărbat amendat de Poliție pentru o postare pe Facebook la adresa PSD


Un bărbat din Bistrița, care locuiește în Marea Britanie, a primit o amendă de 200 de lei pentru că a publicat un mesaj jignitor la adresa PSD Bistrița-Năsăud.

Călin Lucian Farcaș a scris pe rețeaua de socializare că formaţiunea politică ar fi cheltuit bani pe chefuri, în timp ce alocaţia unui copil are o valoare mică.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud au declarat luni că l-au amendat pe Călin Lucian Farcaş, după ce au fost sesizaţi de către reprezentanţii PSD, în legătură cu postarea de pe Facebook

Pe 17 martie, Poliţia Municipiului Bistriţa a primit o sesizare de la o formaţiune politică. Ca urmare a sesizării primite, au fost efectuate verificări, au fost audiaţi martori, iar după finalizarea cercetărilor, s-au luat măsurile legale care se impun, fiind sancţionată o persoană pentru încălcarea art. 2 din Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială”, a declarat luni dimineaţa purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, agent principal Crina Sârb, potrivit Mediafax.

În procesul verbal întocmit de Poliţia Municipiului Bistriţa se arată că bărbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru că „a postat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj public prin care adresat expresii şi cuvinte jignitoare către mai multe persoane din cadrul formaţiunii politice PSD, participante la o petrecere organizată în data de 11.03.2017, producând indignarea cetăţenilor”.

Comentarii Facebook