Bal caritabil pentru Institutul Inimii Cluj. Ce s-a făcut cu banii din 2014

 

Balul Caritabil ”Împreună pentru Inima Transilvaniei” este o inițiativă pornită în primăvara anului 2014, cu scopul de a dota institutul cu aparatura medicală.

 

Peste 250 de persoane și companii au contribuit la strângerea de fonduri pentru această cauză.

 

Din cei 22 000 de euro care s-au adunat anul trecut, Institutul Inimii ”Nicolae Stăncioiu” a achiziționat o parte din necesarul de aparatură pentru secțiile de cardiologie și chirurgie: peste 70 de aparate achizionație și 4 secții dotate parțial:

 

Secția de Cardiologie I

 

- 20 de tensiometre

- 1 bucată Holter EKG

- 5 injectomate

 

Secția de Cardiologie II

 

- 1 Electrocardiograf 12 canale

- 1 cablu Holter EKG 

 

Secția de Cardiologie III

 

- 2 injectomate

- 5 seturi de electrozi defibrilator

- 2 tensiometre cu mercur

- 1 frigider

 

Secția de Chirurgie

 

- 3 injectomat

- 1 aparat de încălzit pungi de sânge

- 30 de paturi de spital pentru chirurgie și ATI

 

 

Toamna aceasta, colectivul institutului inimii revine cu a doua ediție a balului caritabil, de data aceasta cu scopul de aduna fondurile necesare pentru dotarea și adaptarea unei săli de operație pentru a facilita operațiile cardiace pediatrice.

 

Bolile cardiovasculare sunt în prezent cauza numărul 1 a decesului, la nivel mondial. Aceeași situație se regăsește și în România. Institutul Inimii ”Nicolae Stăncioiu” din Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante centre de tratare a bolilor cardiovasculare, care deservește toate județele din Transilvania și nu numai. Operațiile cardiovasculare pe copii sunt o necesitate în acest centru din inima Transilvaniei.

 

”Colectivul Institutului Inimii “Nicolae Stăncioiu” are deosebita plăcere de vă invita să fiți alături de noi la cea dea doua ediție a Balului Caritabil “Împreună pentru Inima Transilvaniei”. Manifestarea va avea loc în data de 4 decembrie 2015 la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca și va avea ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea activității institutului. Contăm pe sprijinul dumnevoastră pentru a reedita succesul ediției precedente”, a declarat managerul Institutul Inimii “Nicolae Stăncioiu”, dr. Adrian Molnar.

 

Biletul de participare la acest eveniment este de 100 € / persoană și poate fi achitat în contul: Fundația Inima Transilvaniei

 

C.U.I. 12561422

IBAN RO97BUCU1021215614092RON, deschis la Alpha Bank Cluj-Napoca

Comentarii Facebook