Baile Cojocna, vandalizate de turisti: "Femeile sunt cele mai rele se poarta ca niste animale, distrug tot", afirma administratorul bazei


De la deschiderea oficiala din 15 mai, Baile Cojocna au inregistrat o pierdere de cateva mii de lei de pe urma turistilor, care "distrug tot ce prind", a afirmat pentru Stiri de Cluj Remus Beldean, directorul societatii Baile Cojocna SA.

"Femeile sunt cele mai rele. Au distrus usile de la vestiare pentru ca trag de ele ca niste animale. Sunt usi de termopan si se inchid rasucind clanta, iar cand ies nu mai stiu sa repete procedura si trag de ele. Asa s-au rupt cateva usi si paguba e pe masura, va dati seama", a mai spus Beldean.

Tot femeile sunt acuzate ca ar distruge WC -urile. "Intra doamnele si sa urca in picoare pe WC -uri. Pai dupa ele eu trebuie sa schimb zilnic capacele pentru ca toate sunt rupte. Is mai rau ca si barbatii, pentru ca noi acolo ne-am temut ca vom avea cele mai multe pagube. De ce oare nu pot fi civilizati si sa respecte ce am facut aici, pentru ca s-a investit mult de tot?", a mai spus directorul societatii Baile Cojocna SA, Remus Beldean.

Administratorii statiunii Baile Cojocna au ajuns sa se teama sa mai monteze cutii cu sapun lichid la baie sau prosoape de hartie pentru ca "totul se fura si se distruge".

Numarul de turisti care "asalteaza" lacurile sarate intr-o zi obisnuita ajunge pana la 2.500, iar in weekend la Baile Cojocna merg circa 4.500 de persoane, din tot judetul.

 

Inaugurarea Bailor de la Cojocna a fost facuta in 15 mai, iar investitiile facute se ridica 2,4 milioane de euro, din foduri PHARE.

Comentarii Facebook