Miercuri 24 Aprilie

Baile Cojocna se deschid in 15 mai! VEZI ce lucrari s-au facut


Baile Cojocna se deschid in 15 mai, iar pana atunci continua lucrarile de amenajare a bazei de agrement asa cum prevede contractul european prin care s-a facut finantarea.

Administratorul Bailor Cojocna, Remus Beldean, a declarat ca au fost amenajate doua terenuri de minifotbal, unul de tenis de camp, dar si lacurile cu apa sarata.

"Nu putem deschide din 1 mai pentru ca nu sunt terminate lucrarile de amenajare. Garantia expira in 15 mai si lucrarile de reparatie a stricaciunilor, dar si lucrarile care mai trebuiau efecuate vor fi terminate pana atunci. As fi vrut sa se termine totul mai repede, dar firma lucreaza incet", a precizat Remus Bledean.

Terenurile de sport au fost terminate inca din 2010, dar nu au fost date in folosinta pentru ca mai necesitau unele lucrari.

In privinta alunecarilor teren de la lacul 2, acestea nu pot fi remediate pentru ca ar necesita o investie prea mare. "Pentru a stabiliza terenul de la lacul 2 avem nevoie de cateva milioane de lei si nu ne permitem. Vom amplasa si in acest an balize pentru ca oamenii sa nu ajunga in zona afectata de alunecari", a precizat Remus Beldean.

Lucrarile de modernizare a Bailor de la Cojocna au costat 2,4 milioane de lei si au fost facute din foduri PHARE. Banii au fost folositi pentru modernizarea bazinelor, fiind schimbate bancile de lemn, pontoanele care erau putrede si au fost modernizate zonele de plaja.

 

Pretul biletelor de intrare a ramas neschimbat de anul trecut: 10 lei pentru adultim 5 lei pentru copii si tot 5 lei pentru accesul cu autoturismul in parcarea statiunii.

 

Accesul la bazinele cu apa calda costa 20 de lei, iar un abonament cu 12 intrari costa 150 de lei.

 

Vezi si...

VIDEO - Baile Cojocna, judetul Cluj, se deschid sambata, 15 mai - Galerie FOTO

Lacul 2 de la Baile Cojocna, afectat de alunecari de teren. Investitia de 2,1 milioane de euro este inghitita de pamant

Baile Cojocna, vandalizate de turisti: "Femeile sunt cele mai rele se poarta ca niste animale, distrug tot", afirma administratorul bazei

Comentarii Facebook