Baile Cojocna rateaza petrecerile de 1 Mai


Baile Cojocna vor fi receptionate in data de 4 mai si vor deschise abia dupa aceasta data.



Primarul comunei Cojocna, Sorin Ranga, a declarat pentru Stiri de Cluj ca inaugurarea bailor va avea loc in jurul datei de 15 mai.

 

"In data de 4 mai se va intruni Comisia de Receptie, formata din reprezentanti ai beneficirului, ai proiectantului, ai constructorului. Dupa receptie, in functie de rezultat, se va decide data exacta a inaugurarii”, a spus Ranga.

 

Proiectul de reabilitare a Bailor Cojocna a inceput in urma cu doi ani. "Desi lucrarile trebuiau finalizate in 2009, au fost extinse de doua ori termenele de predare la cererea constructorului", sustine primarul comunei Cojocna. Ultimul termen a fost stabilit pentru 30 aprilie 2010. "Lucrarile sunt gata. Sa vedem ce obiectii va avea Comisia de receptie", spune Sorin Ranga.


Reabilitarea Bailor Cojocna se face printr-un proiect Phare in valoare de 5,4 milioane de euro, care mai cuprinde modernizarea bailor sarate din Dej si Figa.


In Cojocna, lucrarile efectuate sunt in valoare de 2,4 milioane de euro. In baza proiectului european, au fost refacute podelele din lemn de la marginea lacurilor, iar in jurul lor au fost amenajate plaje de nisip. In cadrul bailor au fost construite doua terenuri de fotbal si doua de tenis.

Comentarii Facebook