Baciul e în beznă! S-a luat curentul joi, la ora 15.00 / UPDATE: Avaria s-a remediat joi seara

 

UPDATE

 

Vă informăm că în data de 1 Martie, la ora 16:00, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (cod galben de ger), s-a produs o avarie în instalațiile Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord - Sucursala Cluj-Napoca.

 

A fost afectată parțial localitatea Baciu, din județul Cluj. 

 

Echipele de intervenție ale SDEE Transilvania Nord s-au deplasat pe teren, au localizat și izolat defectul, inlocuind transformatorul. Locurile de consum au fost realimentate treptat, pe căi de rezervă.

 

Avaria a fost eliminată total în jurul orei 22:50.

 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale”, conform Serviciului Relații Publice și Comunicare din cadrul SDEE Transilvania Nord.

 

---------------------- 

Comuna Baciu este în beznă de joi, de la ora 15.00.

 

Ajutor, salvaţi-mă din România! De pe la ora 15 nu am curent electric, adică, până acum, de aproape 8 ore! Nici eu, nici cea mai mare parte din Baciu. Am sunat de vreo 4 ori la Electrica şi promisiunea a fost de fiecare dată că se rezolvă în curând. Deci, nu am curent de 8 ore, ceea ce înseamnă că nu am nici lumină, nici căldură, nici, nici, ca să nu mai zic de telefon şi laptop. Ultima fărâmă de energie electrică e pentru acest mesaj de mulţumire pentru Electrica, care ţine neapărat să mă călească”, a spus un locuitor al comunei. 

Comentarii Facebook