Miercuri 24 Aprilie

Bacalaureat Cluj - Examenele nu vor fi afectate de greva profesorilor


Examenul de Bacalaureat de la Cluj nu va fi afectat de greva profesorilor, anunta inspectorul general al ISJ Cluj, Anca Hodorogea.

"Inspectoratul scolar Judetean, noi cei care il reprezentam, atat in calitate de patronat, dar si in calitate de profesori, intelegem situatia sub semnul unei maxime responsabilizari", a mai declarat Hodorogea.

Inspectorul general scolar a mai afirmat ca profesorii au un drept legal sa protesteze, dar fara a se ajunge la un blocaj. "Mesajul pe care l-am transmis este ca profesorii sa abordeze bacalaureatul privind mai ales inspre elevi, acestia fiind beneficiari ai sistemului, nevinovati si, in acelasi timp, cei care reprezinta viitorul tarii si al nostru. Profesorii au inteles ca blocarea examenului nu reprezinta o solutie, daca este sa privim in perspectiva", a mai declarat Anca Hodorogea.

Bacalaureatul in judetul Cluj se va desfasura conform graficului stabvilit, in toate cele 60 de centre de examen. "Acolo unde a fost necesar, s-au gasit solutii pentru inlocuirea profesorilor aflati in greva cu altii care nu participa la greva organizata in 31-04 iunie", a mai anuntat Inspectorul general Anca Hodorogea.

Comentarii Facebook