BAC Cluj: Mediile mai multor elevi de la Liceul "Eugen Pora" din Cluj au fost calculate gresit. Conducerea Inspectoratului se face ca ploua


Mediile mai multor elevi de la Liceul "Eugen Pora", de la sectia bilingva romano-spaniola, au fost calculate gresit si tinerii s-au trezit ca sunt sub media care asigura promovabilitatea examenului de Bacalaureat.

Surse din cadrul liceului clujean au declarat pentru Stiri de Cluj ca elevii au sustinut si "un BAC in spaniola cu intrebari din cultura, civilizatia, geografia si limba spaniola. Nota obtinuta a fost trecuta la proba de la limba materna sustinuta marti si calculata la media finala, dar conform regulamentului acest BAC in Spaniola nu trebuia sa intre in nota finala".

Elevii de la sectia bilingva au aflat astazi ca si-au picat BAC -ul pentru ca nota de la "spaniola" i-a tras in jos si nu au reusit sa obtina nota 6.

Inspectorul general scolar al ISJ Cluj, Anca Hodorogea, a declarat pentru Stiri de Cluj ca aceste acuzatii nu se sustin si ca la Liceul "Eugen Pora" nu au fost astfel de nereguli. "Proba la limba spaniola nu este calculata la media finala asa ca aceste acuzatii nu sunt reale. As fi aflat daca asa ceva s-ar fi intamplat", a mai spus inspectorul general al ISJ Cluj.

Pe pagina de internet www.bacalaureat.edu.ro, la sectiunea rezervata Liceului "Eugen Pora" intre elevii care au picat Bacalaureatul sunt cei care au sustinut proba la limba spaniola si care au obtinut nota 4 si au picat examenul.


Comentarii Facebook