Avocatul Laura Pop, vicepresedinte PSD Cluj, acuzat ca a primit 10.000 de euro imprumut si a "uitat" sa ii restituie!


Laura Pop, vicepresedintele PSD Cluj si fostul subsecretar de stat la Departamentul pentru Afaceri Europene, este acuzata de o verisoara primara ca i-a imprumutat 10.000 de euro si "a uitat sa ii restituie". Cauza este transata in instanta.

Rodica Sinca a declarat pentru Stiri de Cluj ca in 2005 i-a imprumutat avocatei clujence suma de 10.000 de euro, cu conditia sa ii restituie banii pana in 2008.

"In anul 2005 i-am imprumutat (pana in anul 2008) suma de 10.000 euro d-soarei Pop Laura Elena, avocat, mediator, lichidator, fosta candidata la europarlamentare, fosta secretar de stat etc. In prima faza, restituirea a fost amanata, iar in vara anului 2010, cand m-am intors in Romania -subsemnata am lucrat in Spania, in ultimii 7 ani- a refuzat atat restituirea sumei imprumutate cat si orice discutie cu mine, transmitandu-mi ca nu am ce sa ii fac si ca nu o sa imi pot recupera banii niciodata", a precizat Rodica Sinca.

Verisoara avocatei Laura Pop a declarat ca nu a incheiat niciun contract privind acest imprumut si termenul de restituire.

"Din pacate nu am incheiat un contract in scris deoarece eram in strainatate si deoarece aveam incredere in ea, fiind verisoare primare si fiind foarte apropiate. Mai mult, am lucrat pentru dansa atat eu, cat si fiul meu, in perioada studentiei (dar si ulterior, pe parcursul stagiaturii de avocat), iar la momentul la care mi-a cerut imprumutul mi-a spus ca pentru a-l putea lua ca stagiar pe fiul meu are nevoie de un spatiu, iar banii respectivi vor fi folositi pentru achizitionarea unui apartament ce urma sa devina birou", a completat Rodica Sinca.

Avocata Laura Pop a declarat ca nu vrea sa comenteze cazul si ca va lasa instanta sa se pronunte.

"Nu vreau sa comentez. Eu m-am intors de la Forul de Mediere de la Atena si credeam ca de asta ma suna presa pentru a vedea ce a fost acolo. Rodica Sinca este verisoara mea primara si avem un proces privind o mostenire si probabil a dat stirea tocmai pentru ca eu eram la Atena. In legatura cu suma de 10.000 de euro pot sa va spun ca nici vorba de aceasta suma, dar instanta se va pronunta in aceasta privinta", a declarat Laura Pop.

Avocata Laura Pop a fost admisa in Baroul Cluj in 1997 si din 2003 este membru PSD.

Ea a activat in cadrul Organizatiei Judetene PSD Cluj si in cadrul Organizatiei Nationale de Femei a PSD. De asemenea, detine functia de secretar executiv pe politica externa al Organizatiei Nationale de Femei a PSD, vicepresedinte al Organizatiei Judetene de Femei a PSD Cluj, vicepresedinte al PSD Cluj si membru al Biroului Executiv Judetean al PSD Cluj.

Comentarii Facebook