AVION PRĂBUȘIT ÎN APUSENI: Câţi bani au primit moştenitorii pilotului ADRIAN IOVAN

 

Omniasig le-a plătit moştenitorilor pilotului Adrian Iovan un sfert de milion de euro, în baza poliției de asigurare pe care o deținea Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă.

 

Suma primită de moștenitorii lui Iovan este de 287.500 euro, urmând ca o sumă similară să fie primită și de moştenitorii Aureliei Ion, a doua victimă.

 

Ominiasig Vienna Insurance Group confirmă că, în cadrul dosarului de daună deschis ca urmare a producerii tragicului accident aviatic din Munţii Apuseni din 20 ianuarie, compania a achitat deja despăgubirea pentru decesul pilotului Adrian Iovan, în baza poliţei de asigurare de accidente a personalului navigant şi a pasagerilor deţinută de Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Omniasig a efectuat plata despăgubirii cuvenite către moştenitorii legali ai pilotului Adrian Iovan”, se arată într-un răspuns al asigurătorului remis la solicitarea MEDIAFAX.

 

Contractul de asigurare a fost valabil pentru perioada 13 mai 2013-12 mai 2014 şi acoperea toate cele 16 avioane şi elicoptere ale Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, care a plătit 160.020 lei pentru poliţă.

Comentarii Facebook