Miercuri 24 Aprilie

Autocar Nokia, prabusit intr-o rapa in Somcutu Mic


Un autocar Nokia s-a prabusit intr-o rapa din localitatea Somcutu Mic, de langa Dej.

Accidentul s-ar fi produs miercuri, 20 iunie, in jurul orei 20.00, dar cazul nu a fost raportat nici de politie si nici de reprezentantii Nokia.


Din informatiile relatate de martori rezulta ca soferul era singur in autovehicul si s-ar fi intors de la o cursa facuta la fabrica Nokia. Autocarul, care apartine firmei Centotrans, a iesit de pe carosabil si s-a oprit dupa  cativa metri in rapa.

 

 

Cecilia Gheorghe, divizia comunicare Nokia, a declarat pentru Stiri de Cluj ca nu stie nimic despre acest accident. "Nu ni s-a raportat nimic despre acest accident. Nu stim daca au fost sau nu angajati de-ai nostri in masina", a spus Cecilia Gheorghe.

 

 

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu, a declarat ca soferul autocarului nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed si a iesit de pe drum. "Soferul circula intre Bobalna si Dej si nu avea pasageri. Din cercetarile efectuate a rezultat ca accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei", a mai spus Alma Brehariu.

 

 

Vezi si...

11 muncitori de la Nokia, raniti intr-un accident produs pe Calea Turzii

Autoturism lovit de un autocar Nokia la iesire din Apahida! Masina a fost proiectata in santul pe pe marginea DN 1C - VIDEO si Foto

Comentarii Facebook