ATENȚIE cum circulați în trafic! Se fac lucrări de reamenajare a intersecției Calea Mănăștur- str. Câmpului



Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca anunță că, în momentul de față, se derulează lucrări de reamenajare a intersecției străzilor Calea Mănăștur și Câmpului.

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta faptul ca lucrarile de reamenajare a intersectiei Calea Manastur- str.Campului sunt in curs de derulare si se lucreaza la realizarea unei benzi carosabile suplimentare pentru efectuarea virajului la dreapta de pe str. Campului spre Calea Manastur”, anunță reprezentanții municipalității.

Astfel, lucrarile au impus trecerea la reglementarea de circulatie de sens giratoriu, ocazie cu care a fost oprita instalatia de semaforizare a intersectiei. Trecerea de pietoni de pe Calea Manastur a fost relocata din zona intersectiei si a sensului giratoriu spre centru in apropiere de statiile de transport in comun, cu aproximativ 50 m si a fost semaforizata. Toate aceste masuri sunt semnalizate cu indicatoare rutiere si marcaje, pe langa semnalizarea temporara pe perioada lucrarilor.

Primăria le atrage atenția participanților la trafic să manifeste atenție și prudență la circulația prin zona ți să se conformeze noilor reglementări de circulație, iar pietonii să folosească doar trecerea de pietoni semaforizată din noua locație.

Comentarii Facebook