Atentia Radar! Politia scoate maine aproape 700 de radare pe drumurile din intreaga tara

Politia Rutiera a anuntat ca maine va scoate in trafic cele 429 de radare noi si alte 235 de aparate vechi in cadrul campaniei "Alege viata", prin care se urmareste reducerea numarului de accidente grave.

 

Potrivit unui comunicat al IGPR, radarele Stealth vor fi amplasate in "cascada" pe drumurile si in zonele in care exista riscuri marite de producere a accidentelor. La actiune va participa si un elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor. 

 

"Pentru cresterea gradului de siguranta rutiera si reducerea victimizarii populatiei prin accidente de circulatie, maine, 9 aprilie, Directia Rutiera din cadrul IGPR va organiza, sub deviza "Alege viata!", o actiune la nivel national pentru combaterea vitezei excesive si a altor abateri grave ce pun in pericol siguranta circulatiei, la care vor participa efective de politie rutiera si de ordine publica din toate judetele", se arata in comunicatul IGPR.

 

Politistii sustin ca imbunatatirea vremii ii face pe soferi sa apese mai tare pedala de acceleratie si astfel creste riscul producerii unor accidente grave.

 

 

Comentarii Facebook