banner vertical 155x600 ACI.jpg
banner vertical 155x600 ACI_1.jpg

Social

Atelierul de Frumuseţe Farmec din Cluj-Napoca și-a extins paleta de servicii (P)

  

Compania cluejană Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, și-a extins gama de servicii disponibile în Atelierul de Frumuseţe din Cluj-Napoca, urmărind direcţia strategică de investiţii în segmentul serviciilor de înfrumuseţare profesională.

Centrul beneficiază acum de o gamă variată de servicii de îngrijire corporală şi mai multe spaţii şi încăperi dedicate tratamentelor faciale.

Acum trei ani am deschis la Cluj, primul Atelier de Frumuseţe Farmec pentru a interacţiona cât mai îndeaproape cu iubitorii brandurilor noastre şi pentru a transpune expertiza noastră şi în zona serviciilor de înfrumuseţare. Această iniţiativă s-a dovedit a fi foarte apreciată de consumatori, care şi-au manifestat încrederea şi fidelitatea în repetate rânduri. Astfel, extinderea paletei de servicii a fost o măsură firească, determinată de creşterea numărului de vizitatori din prima jumătate a acestui an cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar şi de extinderea gamei de produse cosmetice profesionale, Gerovital H3 Equilibrium. Cu o atmosferă elegantă, noul spaţiu va pune la dispoziţia clujenilor tratamente cosmetice profesionale, consultanţă de specialitate, dar şi o serie de promoţii speciale”, a declarat Mariana Spătar, Manager Vânzări Linia Profesională Farmec.

Situat pe Strada Bucureşti, nr. 55 din Cluj-Napoca, Atelierul de Frumuseţe Farmec este deschis vizitatorilor de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 20:00 şi sâmbăta între orele 9:00 – 15:00.

 


În urma proceselor de modernizare, centrul a fost extins cu o gamă diversă de servicii şi facilităţi, printre care tratamentele corporale care au la bază produsele Gerovital H3 Equilibrium, servicii de manichiură şi pedichiură, masaj clasic şi a fost dotat cu aparatură specializată. Un rol special continuă să fie acordat tratamentelor faciale, pentru această zonă fiind alocate mai multe spaţii noi, datorită numărului tot mai mare de solicitări.

Atelierul de Frumuseţe Farmec a fost utilat cu noi echipamente de ultimă generaţie din această branşă, cu funcţii avansate de radio-frecvență, mezoterapie, cavitație, dermomasaj, microdermoabraziune sau exfoliere cu oxigen pur de 99%. Acestea au scopul de a amplifica rezultatele demonstrate şi recunoscute ale produselor din portofoliul Farmec.

Cu ajutorul personalului de specialitate, vizitatorii pot efectua teste gratuite de dermoanaliză, astfel încât să fie consiliaţi în legătură cu produsele potrivite fiecărui tip de ten şi ghidaţi către scheme personalizate de tratament, pentru a fi corectate diferite probleme cu care se confruntă pielea. Consumatorii vor beneficia şi de acces rapid către soluţiile recomandate în schemele de tratament, dat fiind faptul că Atelierul de Frumuseţe este amplasat în imediata apropriere a magazinului Farmec.

De asemenea, în cadrul atelierului de frumuseţe, consumatorii se vor bucura şi de diverse campanii şi oferte promoţionale. Astfel, aceştia vor beneficia de surprize atractive oferite în luna în care îşi serbează ziua de naştere, dar şi de promoţii speciale pentru diverse tipuri de tratament, actualizate lunar.

coral1_1_1.jpg
27-9-2017, 11:53
28 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Social

263 vizualizări
15-10-2018, 11:40
Ce salarii FRUMOASE se dau în Primăria Cluj-Napoca. Nu e de mirare ca sunt angajați cu toată familia» Vezi tot
155 vizualizări
15-10-2018, 22:53
Cocalar parcat în stația de autobuz, blocând tot - FOTO» Vezi tot
60 vizualizări
15-10-2018, 17:11
Protest în fața Operei Maghiare! Au blocat traficul traversând strada - FOTO» Vezi tot
46 vizualizări
15-10-2018, 16:12
Clujenii ies în stradă luni, 15 octombrie, după ce mitingurile nedeclarate au fost interzise» Vezi tot
44 vizualizări
15-10-2018, 13:41
Accident grav, cu multiple victime, la Jucu! Trei autoturisme implicate FOTO și VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?