Atelier auto pentru elevii de la Colegiul Tehnic de Transporturi "Transilvania" VIDEO


Un atelier auto pentru elevi a fost dat in folosinta astazi la Colegiul Tehnic de Transporturi "Transilvania" din Cluj-Napoca.

Atelierul va putea fi folosit de elevii specializarilor de automatizari din cadrul Colegiului Tehnic de Transporturi "Transilvania", care au la dispozitie aparatura de ultima generatie, in care pot invata practic cum se verifica si repara autoturismele intr-un service auto.

Atelierul este dotat cu tot ceea ce este necesar pentru ca cei care isi desfasoara cursurile in acest loc sa poata invata meserie: de la standuri de diagnosticare, la cele de reglare a directiei, a farurilor sau elevator.

"Ne dorim ca, o data dat in folosinta acest atelier auto, sa creasca si interesul elevilor spre aceasta ramura de activitate si in scurt timp sa ne putem mandri ca la Cluj-Napoca avem cea mai buna scoala in domeniile auto din tara. Avem acum toate premisele pentru a deveni un centru de formare profesionala de referinta la nivel national, chiar daca Clujul nu are in specificul sau industria auto, are in universitatile clujene specializari imoprtante care valorifica aceste aptitudini si cunostinte. Acestea ii asteapta pe absolventii Colegiului, cu pregatire tehnica si practica temeinica pentru a putea continua sa fim un centru de cercetare tehnic", a afirmat primarul Sorin Apostu.

Atelierul auto a fost amenajat pe o suprafata de aproximativ 500 metri patrati, in locul fostei centrale termice, care a fost dezafectata.

Lucrari realizate de Primarie au fost de a reamenaja cladirea pentru a putea gazdui activitatea de service. S-au realizat compartimentari, amenajare grupuri sanitare, vestiare, sali de clasa, pardoseli, zugraveli, tamplarie PVC, instalatii de incalzire, sanitare si electrice, precum si refacerea fatadei.

Valoarea lucrarilor se ridica la 427.438 si au fost efectuate de firma SERVINSTAL.

Comentarii Facebook