Atacatorul de la Iulius Mall a fost prins de politisti. Are 19 ani si este din Dej

Tanarul care a atacat saptamana trecuta in Iulius Mall o femeie si i-a furat masina, in care se gasea poseta cu 3.500 de euro si 1.000 de lei, a fost prins.

Potrivit politistilor, tanarul a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale centrului comercial. Politistii au realizat si portretul robot al agresorului pe baza semnalmentelor furnizate de victima.

Tanarul, Muresan Ioan, de 19 ani, din Dej, a fost prins astazi de un echipaj al politiei din Dej si dus la sediul Politiei pentru audieri, "urmand ca la finalizare sa se propuna masura legala", potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj.  

Incidentul a avut loc in data de 28 septembrie. S. Dalia a sesizat politia ca in jurul orei 16.45, in timp ce se afla in autoturismul proprietate personala in parcarea centrului comercial, a fost amenintata cu un cutit de un barbat necunoscut, care a facut-o sa coboare si a fugit cu masina.

 

"Am mers si am facut cumparaturi. M-am intors jos in parcare si am intrat in masina. A intrat un individ pe usa din spate, stanga, deci partea soferului. A scos un cutit si mi-a pus cutitul in gat. La acel punct am iesit speriata din masina, am fugit normal 3 pasi mai incolo, in aleea principala. Am inceput sa tip dupa ajutor mi-am auzit motorul de la masina. A scos masina cu spatele si am deschis usa m-am prins de portiera. M-am luptat cu el. Am sarit pe el sa-l scot afara din masina. A sarit un alt domn in ajutor, inutil", a descris tanara scena din parcarea Iulius Mall.

 

Femeia avea in masina poseta, care continea suma de 3.500 euro, 1.000 lei si doua telefoane mobile, prejudiciul fiind de aproximativ 120.000 lei.

 

Autoturismul, un Audi A4, a fost gasit de politisti abandonat in satul Legii, din comuna Palatca.

Comentarii Facebook