Atac dur al lui Victor Ponta la adresa lui Dragnea: Sunt foarte dezamăgit!



Liderul partidului Pro România, fostul premier Victor Ponta, a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea.

Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că este dezamăgit de ceea ce se întâmplă în România, referitor la finanţările pe care ar fi putut să le primească câteva proiecte esenţiale pentru dezvoltarea infrastructurii şi sănătăţii din România.

"Sunt foarte dezamăgit de faptul că proiectele spitalelor regionale din Iași, Cluj și Craiova au fost abandonate de actualul Guvern/ la fel și Autostrada Iași - Târgu Mureș! În timp ce noi pierdem timpul cu valize, excluderi, protocoale, bla bla România pierde șansă de a se dezvoltă în anii următori!

Am muncit foarte mult în 2014-2015 alături de Nicu Bănicioiu, Eugen Teodorovici, Marius Nica și Ioana Petrescu că să obținem cei 150 milioane de euro fonduri nerambursabile și să asigurăm restul de 150 milioane nevesari! În mod normal în 2016 se puteau face procedurile, în 2017 începeau construcțiile și în 2020 aveam spitalele atât de necesare în funcțiune!

Minciună oribilă cu studiile de fezabilitate care costă 200 de milioane mai poate fi “înghițită” doar de cei care au un televizor în loc de creier! Studiile BEI costă 1,8 milioane ( conform documentelor oficiale prezentate) și oricum Guvernul poate să facă cu cine dorește aceste studii! Îmi aduc aminte că în 2013 am modernizat complet 200 de școli cu bani și studii de la BEI și atunci cel mai mult s-a lăudat cu acest succes Ministrul Dezvoltării Regionale - atunci BEI ( Banca Europeană de Investiții) era bună - azi nu mai este!

Adevărul este evident pt toată lumea: Dragnea și Valcov nu vor proiecte din bani europeni pentru că fraudarea acestora se lasă cu dosare - și nici nu pot să dea contractele la Teldrum sau la fermă de porci de la Salcia! Rovana Plumb este dispusă să spună și să facă orice în speranța oarbă că va fi nominalizată Comisar European ( deși ea ar trebui să știe cel mai bine cât de mult valorează promisiunile lui Dragnea) / iar românii din Moldova, Ardeal și Oltenia rămân fără un spital nou și fără autostrada atât de necesare !

M-am săturat să vorbim de Dragnea și “gogoșile” lui! La ProRomania trebuie să arătăm cum putem salva aceste proiecte de spitale, autostrăzi, școli fără de care România va rata șansă la dezvoltare în viitor!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de socializare.

Comentarii Facebook