Atac cu săbii la Clubul Midi! Ce s-a întâmplat

 

O altercație a avut loc la Clubul Midi și o persoană a fost tăiată cu o sabie.

 

”Azi dimineața a fost o altercație in fata unui club din Cluj Napoca. Polițiștii au fost chemați sa intervină la ora 3:55 si au stabilit că agenții de securitate au scos doua persoane tulburente din club, iar tinerii s-au întors sa se răzbune, avand  asupra lor obiecte contondente. Un agent de securitate rănit la mâna a ajuns la UPU. Agresorii au plecat cu o mașina înainte de sosirea polițiștilor. Nu a fost depusă plângere pana in prezent. Politia s-a sesizat din oficiu pentru infracțiunea de lovire si alte violente si fac cercetari pentru identificarea agresorilor”, precizează Poliția Cluj.  

 

Dacă aveți imagini sau informații despre incident, ne puteți scrie pe adresa investigatii@stiridecluj.com.

 

 

--------------------------------------

 

UPDATE

 

Patronul firmei care se ocupă cu securitatea la Midi spune că tot incidentul a pornit din cauza unui grup de tineri din satu Mare, care s-au luat la harță cu un alt grup de petrecăreți, de la masa de lângă. Aceștia le-ar fi reproșate ”vecinilor” că trec prea mult prin fața mesei lor și astfel a început un conflict verbal, moment în care scandalagiii au fost evacuați de către agenții de pază.

 

După ce un grup de băieți din Satu Mare s-au ”petrecut” au provocat un scandal si s-au luat la ceartă cu un alt grup de tineri, din Cluj, care stăteau la masa de lângă. A avut loc un conflict verbal ușor, pentru că cei din Satu Mare le tot ziceau celorlalți tineri ”nu mai treceți pe la masa noastră” și apoi la un moment dat cineva mi-a spus că băieții mei de la firmă sunt afară. Angajații mei i-au evacuat pe cei care au început scandalul, iar ei i-au amenințat. Tinerii s-au dus la mașină, iar agentul meu a crezut că incidentul s-a terminat. Tinerii s-au întors, însă, cu o sabie și au început să dea în doi dintre angajații mei. Unul dintre ei a fost tăiat la mână și piept, fiind dus la UPU, iar celălalt a fost rănit ușor, neavând nevoie de cusături sau transport la spital”, ne-a relatat patronul firmei de securitate.

 

Cei doi agenți de pază urmează să depună plângeri împotriva agresorilor, iar polițiștii au început deja cercetările în aest caz, urmând să fie analizate și imaginile de pe camerele de supraveghere de la club.

 

Comentarii Facebook