Atac cu SABIA în club Romantic! VIDEO ȘOC - Una dintre victime a fost SCALPATĂ

 

Doi tineri au fost tăiați cu sabia în clubul de manele Romantic, unul dintre ei fiind agajat Scutul Negru.

 

”In jurul orei 7 dimineata a fost o bataie foarte mare. Era plin de sange si de politie. S-au taiat cu sabia, din cate am inteles un baiat de la Scutul Negru are mana taiata”, ne-a relatat un martor.

 

În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin serviciul unic de urgenta 112, despre faptul că, în incinta unui local public din municipiul Cuj-Napoca a izbucnit un scandal.

 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum agresorul, Flaviu Breaz, a pătruns cu sabia în local și i-a atacat pe cei prezenți. Un tânăr s-a apărat cu un scaun, iar altul a fost tăiat la mână. Agresorul a fost pus pe fugă, dar când a ajuns pe scări s-a întors și l-a lovit pe unul dintre urmăritori cu sabia în cap, scalpându-l pur și simplu.

 

Poliţiştii au intervenit la locul indicat, unde au identificat doi bărbaţi agresaţi, de 31 şi respectiv 41 ani. Persoanelor rănite li s-a acordat primul ajutor la faţa locului, ulterior fiind transportaţi la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale.

 

Între cei doi bărbaţi şi un tânăr de 29 ani ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, iar acesta i-a agresat, provocându-le leziuni la nivelul capului şi membrelor.

 

Agresorul, Flaviu Breaz, a părăsit localul şi este suspectat de poliţişti de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

 

Una dintre victime a fost scalpată pur și simplu cu sabia. 

 

Infractorul din Romantic s-a mai CONFRUNTAT cu Scutul Negru, după ce a distrus un magazin din cauza unui parizer


Vezi mai jos imagini dintr-un alt unghi.


Comentarii Facebook