Miercuri 24 Aprilie

Aspazia Droniuc, denuntatorul primarului Sorin Apostu! Iordachescu: I-ar fi dat 49.000 de euro mita

 

Aspazia Droniuc este denuntatorul din dosarul in care primarul Sorin Apostu este acuzat de luare de mita, precizeaza avocatul Eugen Iordachescu.

 

"Aspazia Droniuc este denuntatorul din dosarul in care primarul Sorin Apostu este acuzat de luare de mita. Omul de afaceri le-a spus procurorilor ca i-ar fi dat primarului suma de 49.000 de euro", a declarat avocatul Iordachescu.

 

Acesta a mai afirmat ca Aspazia Droniuc este cea care a dus la retinerea vicepresedintelui Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica, care este si el acuzat de luare de mita. Procurorii DNA Cluj l-au retinut pe Bica la finele lunii octombrie pentru ca ar fi incasat 10.000 de euro de la Aspazia Droniuc, patroana SC Frarom Import-Export SRL, pentru a-i facilita obtinerea contractului de mentenanta la stadionul Cluj-Napoca.

 

Procurorii DNA Cluj au anuntat ca primarul Sorin Apostu este acuzat de luare de mita. Mai precis anchetatorii au spus ca edilul ar fi primit "in cursul anilor 2009-2011, in schimbul incheierii unor contracte - de asigurare a parcului auto al regiilor subordonate Consiliului Local Cluj, respectiv de salubrizare a orasului - inculpatul Apostu Sorin, in calitatea sa de primar, a pretins si primit sume de bani totalizand echivalentul in lei a 94.000 de euro". Citeste AICI toate acuzatiile.

 

Primarul Sorin Apostu a fost adus in jurul orei 18.00 la Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare pe 29 de zile.

Comentarii Facebook