Asfaltarea pe strada Constantin Nottara a fost oprita de lucratorii de la gaz. A fost pus asfalt numai pe jumatate de drum


Lucrarile de asfaltare a strazii Constantin Nottara din Cluj-Napoca s-au oprit din cauza unei avarii la reteau de gaz, au declarat pentru Stiri de Cluj reprezentantii primariei Cluj-Napoca.

"Strada Nottara este inclusa in programul de reabilitare a celor 288 de strazi. Sunt unele probleme pe un tronson, care va fi finalizat pana la finalul anului. Trebuie sa termine si cei de la gaz lucrarea, pentru ca a fost o avarie. Mai sunt 200 de metri de asfaltat pe care ii vom termina anul asta", a declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al primariei Cluj-Napoca.

 

Lucrarile pe strada Constantin Nottara, din cartierul Andrei Muresanu, s-au oprit la jumatate si locatarii sunt nemultumiti. Ei au scris in repetate randuri primariei si au reclamat situatia, fiind nemultumiti de raspunsurile primite.

 

"Nu imi vine sa cred ca intr-un oras european, care se doreste a fi capitala europeana in viitorul apropiat, este posibil ca proiectele de modernizare a strazilor sunt stabilite pe procente din strada. Oare impozitele cetatenilor sunt platite la fel, in jumatati de masura? Va rog sa imi comunicati data CLARA in care va fi intocmit proiectul tehnic fiindca initial ati promis ca strada Constantin Nottara va fi modernizata in totalitate in anul acesta, INCLUSIV PARTEA INGUSTA", a afirmat un clujean care locuieste pe aceasta strada.

 

 

 

Comentarii Facebook