Asfaltare la -11 grade Celsius! Firma Diferit a fost surprinsa in timp ce lucra la ora 23.00 pe strada Traian Vuia!

 

Firma Diferit, desemnata de catre Primaria Cluj Napoca pentru a face lucrarile de plombare, a fost surprinsa in timp ce asfalta pe strada Traian Vuia, la ora 23.00, cand afara erau -11 grade Celsius.

 

Fotografiile au fost surprinse in seara zilei de vineri, 28 ianuarie, de un cititor Stiri de Cluj, care le-a trimis pe adresa office@stiridecluj.ro.

 

In imagini pot fi vazut utuilajele firmei Diferit, dar si muncitorii care inghetau de frig in timp ce asfaltau gropile. "Nu cred ca este normal ca pe o astfel de vreme si la -11 grade Celsius, cat erau afara la ora aceea, sa fie turnat asfalt. Asa va si tine! Sunt bani aruncati pe geam", a spus Sorin, cel care ne-a trimis fotografiile.

 

"Sunt lucrari de intretinere specifice perioadei de iarna si care sunt menite sa mentina carosabilul functional pana in primavara. Carosabilul s-a spart din cauza fenomenului inghet-dezghet si s-a luat decizia ca pana la primavara sa fie facute aceste lucrari provizorii", a declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj Napoca.

 

La Dej muncitorii unei firme gropile sunt "asfaltate" cu pietris, care este mai apoi batatorit cu bocancii de muncitori. Vezi AICI imaginile!

 

Comentarii Facebook