Social

UPDATE Explicația Cinema City. Ce s-a întâmplat de fapt/ Așa arată un bilet la cinema Cinema City Vivo Cluj - FOTO

   

Un clujean s-a dus la cinema, la Cinema City Vivo Cluj (fostul Polus), iar în loc de bilet printat a primim o foaie de hârtie pe care era trecut codul biletului. 

 

Biletul de intrare la Cinema City Vivo. #jurperosu - uitându-se la Black Panther”, a scris clujeanul. Sperăm că măcar chitanța s-a emis.

 

Probabil imprimantele scumpe s-au defectat și sumele obținute din vizionările de filme nu sunt suficiente pentru a le înlocui. Un film la cinematografele din mall - urile clujene costă de de 25 de lei în sus. 

 

 

--------------------------------------------

 

UPDATE

 

Conducerea cinematografului Cinema City din Vivo Mall spune că este vorba despre bilete electronice, iar clientul nu primise email-ul de confirmare, astfel că doar așa i s-a putut permite accesul în cinema.

 

In calitate de manager al cinematografului Cinema City Vivo Mall, va asigur ca nu este vorba de nicio evaziune fiscala, clientul si a achizitionat biletele online și nu a primit niciun mail de confirmare prin urmare, aceasta a fost singura soluție pentru a i putea permite accesul in cinematograf. Subliniez :biletele erau electronice!”, ne-a transmis managerul Cinema City Vivo Cluj.

coral1_1_1.jpg
18-2-2018, 9:29
302 vizualizări
34 comentarii
?????????19-2-2018, 6:45
Dar ce cauta cosasii lui bok la cinema? Asta este intrebarea importanta.
prost19-2-2018, 11:04
esti atat de prost incat suferi
Ionela18-2-2018, 14:58
Daca achizitionezi un produs sau serviciu online, si introduci o adresa de email gresita, unde vrei sa primesti factura sau in cazul de fata, biletele??? Sau cum sa primesti bonul fiscal, sa-ti iasa pe c*r??? Ce kkt dezbatem "braking news"-urile astea de 2 bani???
Agentul Haosului18-2-2018, 15:05
Ai drepatate. Eu doar voiam sa fiu mai diplomat si poate (mai greu) pe intelesul unora, abonati la Romania TV si Antena 3.
Ionel18-2-2018, 15:24
Pana cand nu se vor pronunta autoritatile abilitate, ne dam doar cu parerea, pentru unii...
JR18-2-2018, 19:18
Daaaa Ionele, tastatura ta dreptate grai...
Da te rugam sa ne anunti tu cand se vor fi pronuntat autoritatile abilitate, eventual sa ne spui si cam care ar fi acele autoritati abilitate... sa ce?
Curtea de arbitraj international, cancelaria regelui din Zamunda, FBI-ul, Staborul de la Teleorman, cine are competente in a stabili daca un angajat al unui cinema a procedat corect depasindu-si atributiile de serviciu ca sa ajute un derutat care apoi s-a dovedit a fi ditamai imbecilul si mincinosul?
bolnavu de scenarita18-2-2018, 14:11
sa ne imaginam ca inchiriez un spatiu in mall si ofer un serviciu, cu autorizatii, totul legal.
dar plata acestui serviciu se face online si cumparatorul vine cu un "mail de confirmare" si primeste un cod scris pe o fituica cu care beneficiaza de acel serviciu.

pe acest lant, explicati unde anume se fiscalizeaza acest serviciu de catre Stat?
bolnavu de scenarita18-2-2018, 14:15
plata online poate fi facuta catre orice institutie bancara din lume, in orice cont, pe numele oricarei entitati fiscale, fie ea persoana fizica, juridica sau statala. ar putea foarte bine ca plata sa fie facut in contul 64comitate sau direct al entitatii statale maghiare, sau isis sau alkaeda, nimeni nu poate stii atata timp cat NU este fiscalizat :D
Agentul Haosului18-2-2018, 14:19
Totul apare pe extrasul de cont si al celui care plateste si al celui care incaseaza. Contabilitatea se face pe extrase de cont, iar darile catre stat la fel. Nu se folosesc e-mail-uri de confirmare, doar cazuri cum e acesta cu biletul. Situatie identica daca iti platesti online curent, gaz tv cablu.
Agentul Haosului18-2-2018, 14:25
Si ca fapt divers, ANAF-ul verifica platile incrucisat. Adica daca ai facut o plata, trebuie sa apara si la beneficiar, cu nr de factura, nr tranzactie, plus suma la zecimala.
Agentul Haosului18-2-2018, 14:35
Deci inca o data, stirea e pentru cei care nu stiu. Casele de marcat nu au legatura cu comertul on-line "copilas". Se aplica numai magazinelor fizice. Energia o platesti la ghiseu si primest bon fisca, o platesti on-linesi ce primesti? Bon fiscal? Arata-mi unul! Primesti o confirmare de plata, cel mult. Nici aia nu e necesara, exista extrase de cont. Bine ati venit in secolul XXI.
Agentul Haosului18-2-2018, 13:16
Stire de rah.t pentru pentru retardatii care nu stiu de tranzactie online si acum comenteaza de evaziune. Daca toate tranzactiile ar fi online s-ar mai rari si evaziunea.
gazpab0c18-2-2018, 13:33
de la online la casa de marcat e cale lunga copilas!

lasa gargara ca prinde numa la gugustiuci !
Bigiu Cristina 18-2-2018, 13:48
Biletele sunt online, clientul ar fi trebuit sa le aiba pe email in atasament, pentru a fi scanate de către plasator, la pupitru. Neavand emailul, clientului i s-a dat codul tranzactiei din sistem, pentru a fi introdus manual pe calculator astfel incat biletele sa poata fi citite. Atunci cand iti cumperi biletele online, nu mai este necesara vizita la casierie deoarece asta este si ideea, iti cumperi biletele dorite in sala si eviti și aglomeratia posibila de la casierie. Sunt doua posibilități de cumparare online: bilete electronice sau biletele cu ridicare de la cinema, de la automatul de bilete. La ATM - UL de bilete iti introduci numarul de telefon pe care l-ai inregistrat in momentul in care ti ai efectuat tranzacția online, iar biletele iti sunt emise de catre ATM. In concluzie, pentru biletele online, vizita la casierie nu este necesara, doar in astfel de cazuri, ca cel mentionat mai sus, care nu tine neaparat de Cinema City, poate fi si adresa de email înregistrată gresit.
banguind criszti no'18-2-2018, 13:56
DACA NU II SCUTURA UNPICULET DE PENE ANAFU PE ASTIA SE FAC DE KKKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT CU T MARE!
Vlad D.18-2-2018, 14:23
Domnisoara, va sugeram sa va dati demisia si sa fiti proactiva in cooperarea cu autoritatile Statului Roman. Nu va faceti partasa la ceva ce va depaseste. Dumneavoastra ati fost platita sa gestionati un sistem de plata ilicit din punct de vedere legal dar va sugerez ca poate nu sunteti pe deplin constienta de implicatii si pe cine finanteaza acest sistem ilicit de plati.
Pentru viitorul dvs linistit, va sugeram sa fiti cooperanta. Sunteti cetatean roman in primul rand, va rog sa nu luati in derizoriu acest fapt important.

Va dorim tot binele din lume,
Vlad18-2-2018, 12:38
Ba kakanarule, daca te duceai pana acolo sa vezi un film si iti zicea ca nu poti, ca nu ruleaza filmul ca s-a stricat calculatorul sau imprimanta care scoate tichetele cu locurile in sala iti era mai bine sa ramai cu buza umflata?
Jeguri de oameni care abia asteapta sa poata f.u.t.e. pe altii pentru orice maruntis de care se pot lega!
gazpab0c18-2-2018, 13:32
aaaa sa inteleg ca e buna social media cand e sa ne promovam mizeriile corporatiste dar cand e vorba de constiinta civica suntem "kakanari" si "idioti"

ma f! pa mamicata ba scula vivo!
@gaz18-2-2018, 18:50
Ce constiinta civica ma? Da ala care minte cand isi pozeaza si distribuie in social media de care vorbesti poza cu foaia aia cu un cod scris pe ea si in loc sa explice corect ce reprezinta aia, minte ca asa arata citez: "UN BILET DE INTRARE" la cinema-ul ala are constiinta civica? Sau denatureaza o situatie despre care stie exact ca sta altfel doar din dorinta de a fi mare erou in social media?
Angajatii cinema-ului i-au facut fara sa fie obligati, un serviciu ca sa poata omul sa intre in sala, in loc sa-l trimita la plimbare fiindca nu s-a prezentat cu tichetele printate sau cu codul necesar, si asta-i rasplata idiotului!
Ia du-te bai la Tarom sau la Wizz fara printuri si spune-le ca tu ai luat biletele online dar nu ai primit emailul de confirmare si vezi daca iti trece cineva pe o foaie ca asta un cod sa te lase aia sa intrii in avion sau te trimit la plimbare sa-ti lamuresti situatia ca poate la emailul tau e o problema si nu au ei de ce sa-ti faciliteze un serviciu pe care tu cel putin pe moment nu poti dovedi ca l-ai achitat!
ANAF luati act!18-2-2018, 12:24
ANAF-ul are dovada scrisa a managerului Bigiu ca evaziunea este un mod de lucru la cinema Vivo/Polus:
Cristina Bîgiu · General Manager la Cinema City Polus
"Buna, biletele au fost cumpărate online iar clientul nu a primit mail de confirmare. Acel numar scris pe foaie, este numărul tranzactiei luat din sistem pentru a - l introduce plasatorul, manual, pe calculator, la intrare in cinema astfel încât clientii să poata intra la film. Din pacate se mai întâmplă astfel de situații iar angajații încearcă sa ajute. Aveți prea mult timp liber, cititi o carte in schimb, nu mai delirati."
rezumat18-2-2018, 12:30
- evaziune fiscala la plata online
- evaziune fiscala la casa
- operarea unui sistem contabil ascuns
- cardasie de la managerul Cristina Bîgiu pana la plasatorul din sala de cinema: "angajații încearcă sa ajute"
- tupeu ordinar marca Bîgiu : "Aveți prea mult timp liber, cititi o carte in schimb, nu mai delirati."
Jan18-2-2018, 12:38
Idiotule, la plata online daca suma a fost debitata de pe cardul tau, automat apare in extrasul tau de cont si la fel in cel al firmei catre care s-au dus banii, atunci cum e evaziune fiscala?
gazpab0c18-2-2018, 13:39
aha aha numa ca nu tre sa fie musai asa, Jenele!

sa vad bonu fiscal! sa vad intrare in casa de marcat, lasa abureala cu conturi bancare, alea pot fi si in Coasta Rică sau in Budăpeşte, nu inseamna ca e fiscalizat si in ROMÂNIA !!!!
Jan18-2-2018, 19:01
Ba nendertalianule, sari ca fraierul in schema fara sa ai habar despre ce vorbesti, te faci singur de tot kkatul, ai facut macar odata o plata online sau ai internet numai ca sa te dai destept pe aici?
Unde vrei ma bon fiscal sau casa de marcat la tranzactii online ma picat in prezent din anii '60 ce esti?
Da contul tau de pe care platesti online biletul la cinema unde e ma in Costa Rica sau in Romania? Cand faci o plata, automat apare si in contul tau si in contul aluilalt, ca e din Romania, Costa Rica, America, nu are importanta, aim platit macar odata gazul, curentul, orice utilitati online? Ai primit chitanta sau bon de casa de la E-on, electrica, RDS, UPC, Vodafone?
Ai primit confirmarea de plata si automat o gasesti in extrasul de cont, ceea ce insemna ca e fiscalizata.
ANAF ?!?!18-2-2018, 11:58
unde e ANAF-ul?!
pe micii comercianti ii amendeaza la greu pentru motive MULT mai mici decat acesta!

ce face VIVO (?!) se numeste EVAZIUNE FISCALA, infractiune economica incriminata prin legislatia Statului Roman.
gazpab0c18-2-2018, 13:40
stai flex fraiere ca aia nu deranjeaza investitiile AVO in ROMÂNIA


#WAKEUPPEOPLE
Bang 18-2-2018, 10:43
Daca ai reusit sa intri sa vezi filmul ce mai conteaza ce fel de bilet/hartie iti da , si asta e stire ?
bang-bang!18-2-2018, 11:54
PENTRU CA E EVAZIUNE FISCALA BAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
ccre18-2-2018, 12:02
Trebuie sa ne intereseze unde se duc bani pe care le platim. Nici bilet nu a primit clientul, nici bon fiscal... oare toate masinile au defectat in acelasi moment? biletu, se printeaza separat, bonul de casa de da de casa de marcat... ce? totul s-a defectat? N-a fost curent? atunci nici projectie nu trebuie sa fie!
Citti18-2-2018, 15:57
Prietene, clinetul a cumpărat biletul online.. nu aveau ce să îi printeze în cinema, bilet sau bon. Toată tranzacția a fost online!!
Pentru a intra în sala ai nevoie de biletul fizic sau cel primit pe mail, care are un cod. Nu ai acel cod, nu intri în sală. Ce vroiai sa facă dacă clientul nu avea codul din mail?! Dacă îl trimitea la plimbare, ai fi comentat acum ca isi bat joc de el pe banii lui.. ca el plătise deja. Ganditi puțin, tovarăși!
wow18-2-2018, 10:43
Acum doua saptamani am fost la film acolo si am primit niste bilete NORMALE, nu hartii cu codul biletelor. Probabil este doar o situatie temporara.
Ada18-2-2018, 10:57
Sigur asa e. Dar le place aa carcoteasca la orice. Pacat. Una doua la presa. Daca si asta e stire...
gazpab0c18-2-2018, 13:47
siiiguuuuuuuuuuuur, asa eeee, carcoteam si noi, pulimea, ce sa facem, atata mai puteM si noi pana s-o mai pute'!

se inchide orice magazinas de bloc, orice babuţă care vinde o coada de patrunjel e luat pe sus de salahorii anaf, dar astia care fac EVAZIUNE ONLINE si CONTABILITATE PARALELĂ celei oficiale sa ii lasam in pace, sa nu "carcotim" (?!?!).

oricum nu se leaga ANAF de investitia agentului AVO pajkani asa ca macar sa isi spele rahatu de pr, am o solutie pentru voi gagiilor: bagati bani in publicitatea stiridikolojvar, faceti sa dispara comentariile si stirea, nimeni nu va stii si noi care ne-am pierdut vremea "carcotind" aci o sa uitam...
kakatpegaz18-2-2018, 19:09
Ba da daca esti asa de destept, nu ne explici tu cum se poate face evaziunea aia online, ca trebuie ca te pricepi. No, noi astia prostii care platim de ani buni online tote utilitatile plus alte servicii ori cumparaturi, nu stim cum e aia sa faca o firma evaziune online! Cand orice plata trece de la banca mea direct la banca lor, nu prin sertarul sau calculatorul firmei respective, ci direct de la o banca la alta, cum se poate sa nu fie inregistrata in sistem, in extrasele de conturi plata/incasarea aia? Poate fac chiar bancile evaziune online nu "dorele"?

Cele mai citite ştiri din Social

397 vizualizări
18-9-2018, 14:18
Imagini șocante cu drogați într-un oraș din Cluj. Tineri care par POSEDAȚI - VIDEO» Vezi tot
317 vizualizări
21-9-2018, 12:12
Un clujean a bătut un bătrân pe stradă și apoi a urmat un ”rage road” cu mașina, sfârșit PROST» Vezi tot
206 vizualizări
21-9-2018, 15:15
CLUJ: Neatenția costă! Un copil de 1 an și 3 luni a ajuns la spital în urma unui accident» Vezi tot
95 vizualizări
19-9-2018, 22:25
Un clujean a făcut un experiment cu roșii made în Germania. Au încolțit și nu s-au stricat - FOTO» Vezi tot
87 vizualizări
21-9-2018, 10:43
Accident în sensul giratoriu de la Cora. A reușit să rateze ieșirea - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?