Armata "CONFISCĂ" terenul pe care se organizează Peninsula, în iulie 2013


Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat că terenul de 12,6 hectare de pe Valea Gârbăului, pe care va fi organizat Festivalul Peninsula în iulie 2013, va fi recuperat de la Primăria Cluj-Napoca.

În 30 iunie 2013, expiră termenul limită până la care Primăria Cluj-Napoca trebuia să construiască un ansamblu ANL, în Valea Gârbăului, dar până acum nu s-a făcut nimic. Investiţia trebuia să fie făcută împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi ar fi trebuit să fie construite 2.300 unităţi locative, dintre care 900 să fie cedate MaPN.

"Dacă nu au realizat ceea ce era în Hotărârea de Guvern, după trei ani de zile preluăm terenul. Dacă nu şi-au realizat obligaţiile pe care le aveau prin Hotărârea de Guvern, preluăm terenul la Minister", a declarat ministrul Apărării, Mircea Duşa, conform Mureş Zi de Zi.

 

Primarul Emil Boc a anunţat că Festivalul Peninsula se va ţine în 2013 pe Valea Gârbăului, dar a precizat că, dacă MaPN va revendica terenul, va fi găsită o altă locaţie pentru mutarea evenimentului.

Comentarii Facebook